Zorgverslimmer bij Tenzinger

Willine Geluk

“Ik geef zorgverslimmers een podium, zodat zij met hun slimme ideeën meer mensen kunnen bereiken en inspireren.”

Biografie

De zorg staat voor grote uitdagingen. Die kunnen we alleen aanpakken als we samenwerken, kennis delen en van elkaar willen leren. Ik bied met platforms zoals het Zorgverslimmers Magazine of onze podcast Tenzinger Talk, mensen met slimme ideeën een podium, zodat zij meer mensen kunnen bereiken en dus meer impact kunnen maken.

Mini CV

  • Marketingcommunicatie adviseur bij Tenzinger
  • Host van de podcast Tenzinger Talk
  • Bachelor Journalistiek
  • Bachelor HEAO

Stel een vraag aan Willine

Interessante bijdragen van Willine

Podcast25 aug 2023

Data ethiek: over ethische dilemma’s bij de inzet van data

In deze aflevering praten we met Karin Hagoort, teammanager Innovatie Psychiatrie bij UMC Utrecht en Marieke van Dijk, Functionaris Gegevensbescherming (FG) bij Tenzinger over ethische dilemma's bij het de inzet van data.
Lees meer +
Podcast08 mei 2023

Boris in gesprek met Jeroen Slootmans

In deze aflevering praat Tenzinger CEO Boris Hololtcheff met zorgbestuurder en innovator in jeugd- en ouderenzorg Jeroen Slootmans over hun gezamenlijke passie: innoveren in de zorg.
Lees meer +
Podcast13 apr 2023

Boris in gesprek met Marco Meerdink

In deze aflevering praat Boris met zorgbestuurder Marco Meerdink van ouderenzorgorganisatie Careyn over oorzaken én gevolgen van het personeelstekort in de ouderenzorg.
Lees meer +
Podcast20 mrt 2023

Zo behoud je young professionals voor de zorgsector

In deze podcast praat Willine Geluk met Zorgverslimmer en HRM-expert Vincent Regtop over het behoud van young professionals in de zorgsector. 
Lees meer +
Podcast19 dec 2022

Minder lange wachtlijsten in jeugdzorg door data

In deze podcast praat Willine Geluk met Zorgverslimmer en Directeur 6Gorilla's David Tom en met Willem Teunissen van Teuniszorg over de wachtlijsten in de jeugdzorg.
Lees meer +