subsessies: slides presentaties en workshops

Samen zijn we slimmer

Ronde 1

Roadmap Medicore

Spreker: Maarten van Vulpen, Productmanager Medicore
Product manager Maarten van Vulpen presenteert de plannen en ontwikkelingen voor 2024 voor onze opdrachtgevers in de medisch specialistische zorg en GGZ- en jeugdzorg.

Bekijk de slides

 

Roadmap Fierit

Sprekers: Benjamin Veld en Peter van Hulzen
Product manager Benjamin Veld en Operationeel Manager Peter van Hulzen presenteren de plannen en ontwikkelingen voor 2024 voor onze opdrachtgevers en gebruikers in de langdurige zorg.

Bekijk de slides

 

Roadmap 6Gorilla’s

Sprekers: Jeroen Schenk en Joris Erlings
Jeroen en Joris presenteren de plannen en ontwikkelingen bij 6Gorilla’s voor 2024 voor al onze opdrachtgevers.

Bekijk de slides

 

Slim sturen in de zorg: meester over je eigen processen

Sprekers: Kelly Dake en Egbert Schaap
Hoe behoud je grip en controle over de belangrijkste processen binnen je organisatie? En hoe blijf je toekomstbestendig binnen je bestaande strategie? Hoe pas je daar veranderende wet- en regelgeving en technologische ontwikkelingen bij in? In deze sessie nemen we je mee hoe procesoptimalisaties je kunnen helpen naar een hogere (data)volwassenheid te groeien. En hoe je vervolgens kunt blijven meten hoe die volwassenheid zich verder ontwikkelt.

Bekijk de slides

 

Ronde 2

Lancering… Medicore Insights

Sprekers: Siep Kosse en Arriejanne Brouwer
Al jaren vragen we zorgprofessionals data in te voeren. Vanaf 1 maart gaan we dit concreter dan ooit teruggeven in de vorm van inzichten. Medicore Directeur Siep Kosse en Manager Productmanagement Arriejanne Brouwer laten zien wat dit voor jouw organisatie en collega’s betekent.

Bekijk de slides

 

Data verbinden: van theorie naar praktijk bij CortoClinics

Sprekers: Peter Pilot, CIO bij CortoClinics, Eric de Groot van 6Gorilla’s en Casper van Ooijen van Medicore
CortoClinics, Medicore en 6Gorilla’s hebben de handen in een geslagen om samen bestaande data in de praktijk daadwerkelijk te gebruiken. Hoe haal je meer informatie uit je huidige registraties? En hoe breng je data uit verschillende applicaties samen in dashboards die gelijk bruikbaar zijn in de dagelijkse praktijk? Peter Pilot, Chief Innovation Officer bij CortoClinics, Eric de Groot (6G) en ik nemen je mee in onze reis om hier te komen.

Bekijk de slides

 

Workshop | RPA: van uitdaging naar oplossing

Spreker: Derkje Andree Wiltens
In deze workshop leer je wat RPA precies inhoudt, laten we aan de hand van praktijkcases zien wat het kan opleveren, en ga je zelf aan de slag om processen uit jouw organisatie op te halen en te kwalificeren op geschiktheid voor RPA. Na de workshop loop je de deur uit met een lijst concrete RPA cases binnen jouw organisatie, waar je morgen mee aan de slag kan.

Bekijk de slides

 

Ronde 3

Meer tijd voor zorg met het Medicore API-platform

Spreker: Youri Broekhuizen, Medicore Product Owner, Kees Haverkamp van Hawking Healthcare Technology en Duncan Vermeer, Medicore Consultant
Elektronische gegevensuitwisseling wordt steeds meer een randvoorwaarde voor het leveren van goede zorg. Want wie slim zorgt, wil data maar één keer vastleggen en het meerdere keren gebruiken. Met ons API-platform maken we het mogelijk om diverse applicaties met Medicore samen te laten werken en gegevens uit te wisselen. Product Owner Youri Broekhuizen laat samen met Medicore consultant Duncan Vermeer aan de hand van twee praktijkcases, waaronder de naadloze integratie van de software van Hawking Healthcare Technology bij Yes We Can Clinics, zien hoe dit werkt.

Bekijk de slides

 

Workshop | Fierit ZIBsperience

Sprekers: Ivar Grote Punt en Luna de Rooij
Tijdens de ZIBsperience nemen Fierit consultants Ivar Grote Punt en Luna de Rooij jou mee in de wereld van het PGO en de eOverdracht. Ze laten jou zien hoe de Fierit-applicatie kan worden verZIBT en hoe dit werkt. Neem jij ook alvast een voorsprong op de mogelijkheid tot het uitwisselen van gegevens binnen het PGO, wat vanaf 2025 verplicht is?

Bekijk de slides

 

Inzichten uit zorgdomotica in de langdurige zorg

Spreker: Rick Smits
Door het koppelen van verschillende informatiebronnen kan het zorgproces worden verbeterd. We onderzoeken welke rol de data uit domotica kan spelen voor een slimme inzet van zorg. Welke voordelen levert dit op voor de inzet van personeel, of op het gebied van patiënttevredenheid? Welke rol kan AI hierin spelen? In deze sessie nemen we je mee in onze bevindingen voor een optimaal zorgproces.

Bekijk de slides

 

Samenwerkingsverbanden in de jeugdzorg

Sprekers: Medicore consultant Marloes Markerink en Business consultant Koen Bosboom
Regionale samenwerking en hoofd- en onderaannemerschap gaan een steeds grotere rol spelen bij het oplossen van de uitdagingen in de jeugdzorg. Business consultant Koen Bosboom en Medicore consultant Marloes Markerink nemen je mee in de trends en ontwikkelingen.

Bekijk de slides