Medicore

Het EPD voor de GGZ en jeugdzorg

 

Meer informatie

Medicore

Het EPD voor de ziekenhuiszorg

 

Meer informatie
Medicore-jeugdzorg
Zorgeloos werken

Medicore EPD

Het webbased Medicore is een gebruiksvriendelijke totaaloplossing, ook voor zorgorganisaties met meerdere zorgsoorten. Medicore heeft specifieke modules voor zorgadministratie, zorgplanning, dossiers en e-health. Ook biedt het slimme, geïntegreerde koppelingen met externe functionaliteiten zoals EVS, managementinformatie, boekhoudpakketten en PROMs-modules.

Lees meer over Medicore

 

“Medicore neemt je mee in ontwikkelingen zoals VIPP. Dat is echt cruciaal. Dat zijn ontwikkelingen waarin je koploper wilt zijn.”

Monitor-behandelingregistratie-ggz
medicore

Alle zorg in één EPD

Medicore biedt de ideale totaaloplossing, ook voor zorgorganisaties met meerder zorgsoorten. Iedereen in je zorgorganisatie kan werken binnen één zorginformatiesysteem. In Medicore staat de gebruiker centraal.

  • Behandelaren, specialisten, begeleiders en ondersteuners switchen soepel tussen dossier, agenda en registratie.
  • Administratief medewerkers houden overzicht over alle behandelaren, cliënten of patiënten van de zorginstelling of polikliniek.
  • Managers en bestuurders zien de ontwikkelingen ten opzichte van de KPI’s en hebben de mogelijkheid gegevens te visualiseren en te interpreteren met Business Intelligence Software

De sterke en betrouwbare prestaties van Medicore maken efficiënt werken, communiceren en veilig informatie delen mogelijk.

Lees meer over het EPD Medicore

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met interessante blogs, leerzame praktijkverhalen, evenementen en ontwikkelingen. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

 

Developen doen we zo

Wist je dat meer dan de helft van onze collega’s developers zijn? Deze toppers ontwikkelen en bouwen dagelijks aan een betere EPD en e-health oplossingen. Want Medicore is nooit af. Elke dag werken we eraan het te verbeteren op basis van wensen en feedback en implementeren we wet- en regelgeving. Ook is er onderhoud nodig en testen we alle software uitgebreid voordat we het via een release beschikbaar maken voor onze opdrachtgevers. Hoe? Dat zie je in deze video!

Downloads

Whitepaper

Digitale strategie voor GGZ en Sociaal Domein

De duurzame toegankelijkheid van geestelijke gezondheidszorg en de zorg die wordt verricht binnen het Social Domein staan enorm onder druk. Daarom is er een digitale strategie nodig.
Download Download
Factsheet

Factsheet Jeugdwet iJw 3.0

Vanaf januari 2021 gaat de nieuwe Jeugdwet iJw 3.0 in. Die vervangt de iJw 2.4. In deze factsheet lees je wat de wijzigingen voor jouw zorgorganisatie betekenen.
Download Download
Whitepaper

Administratieve lastenverlichting by Design

De introductie van Horizontaal Toezicht in de GGZ in combinatie met het nieuwe zorgprestatiemodel biedt een unieke kans, namelijk; het verlichten van administratieve lasten ‘by Design’.
Download Download
medicore

Aanvullende diensten

wellbee

Wij geloven in het versterken van de relatie tussen de zorgverlener en de cliënt of patiënt. Dus geen cliëntportaal zonder ook de zorgverlener te faciliteren met een eigen portaal. Wellbee is een compacte online tool die zorgverleners (en andere medewerkers met direct cliëntcontact) dichter bij de cliënt zorg laat verlenen. Zorg die je met wellbee gemakkelijk registreert.

Wellbee faciliteert betere samenwerking (taken), zelfsturing (dashboard), privacy (secure) en cliëntparticipatie (connect); wellbee geeft zorgverleners de tools en feedback om de beste zorg te geven aan de cliënt of patiënt. Alles is gericht op mobiel gebruik. Ideaal dus voor extramurale en ambulante zorg en poliklinische settings.

 

 

Lees meer over wellbee
Lees meer over wellbee

Healthcare Intelligence

Al jarenlang leggen zorgorganisaties een schat aan data vast over de zorg die zij leveren. Nu is het tijd om al die data voor hen te laten werken. Aan de hand van machine learning en de beschikbare data kan 6G allerhande zaken afleiden. Zo is het eenvoudig om voor zorgverleners alle behandelingen en vergelijkbare kenmerken inzichtelijk te maken.

Het spitten door alle dossiers in het ECD/EPD is dan verleden tijd. Of de mogelijkheid om emoties in tekst te kwantificeren om zo een indruk te geven van cliënten. 6G biedt naast diverse oplossingen zoals Data Science, Datawarehouse as a Service en (Real Time) Business Intelligence. Slimme oplossingen om de juiste data, op het juiste moment, aan de juiste personen aan te bieden.

 

Lees meer over 6G
Lees meer over 6G

Patient Journey

Wanneer heb je contact met de patiënt? Hoe worden de contactmomenten geborgd in het proces en op welke wijze wordt dit in het elektronisch patiëntendossier vastgelegd? Als je dit niet helder hebt, dan is de Patient Journey hét instrument om deze vragen beantwoord te krijgen.

De Patient Journey is de reis die de cliënt of patiënt door de zorgorganisatie maakt, gekoppeld aan de activiteiten van de organisatie om dit te realiseren. Een optimale inrichting van het proces, de Patient Journey, is een optimale inrichting van het EPD, de blauwdruk. Het bepalen van de Patient Journey gebeurt door middel van een aantal workshops, die worden begeleid door Tenzinger.

Lees meer over Patient Journey
Lees meer over Patient Journey

Blijf geïnformeerd en geïnspireerd

Webinars & Kennissessies

Evenementen

Wij organiseren regelmatig interessante online webinars en kennisbijeenkomsten
Lees verder Lees verder
Interviews & Blogs

Nieuws

Lees onze meest actuele nieuwsberichten, interviews, klantreferenties en blogs.
Bekijk Bekijk
Whitepapers & Factsheets

Download onze content

Download onze interessante whitepapers, brochures en factsheets.
Lees verder Lees verder
Neem gerust contact met ons op

Heb je vragen?

Onze collega’s staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Neem contact op