Zorgverslimmer bij Tenzinger

Koen Bosboom

"Door mensen, processen en systemen te laten samenwerken worden ambitieuze doelen gerealiseerd. Ik verslim de zorg door verbindingen te leggen tussen probleem en oplossing en daarmee wil ik graag een bijdrage leveren aan betaalbare en doelmatige zorg.”

Biografie

Als business consultant houdt Koen zich bezig met projectmanagement en procesoptimalisatievraagstukken voor zorgaanbieders. Hij heeft als gezondheidswetenschapper veel ervaring rondom de wet- en regelgeving binnen de jeugdzorg, GGZ en langdurige zorg. Door middel van analyse en concreet advies helpt Koen opdrachtgevers om knelpunten in hun processen op te lossen. Zijn toegevoegde waarde is dan ook om met een pragmatische aanpak tot een concreet resultaat te komen. Het afgelopen jaar heeft Koen onder andere een jeugdzorgaanbieder geholpen om knelpunten in de bedrijfsvoering te identificeren en ontstane achterstanden weg te werken.

Mini CV

  • Business Consultant
  • Gezondheidswetenschappen
  • Beleid en organisatie van de Gezondheidszorg
  • Passie voor sport en gezelligheid

Stel een vraag aan Koen

LinkedIn

Publicaties van Koen

Blog22 mei 2023

Hoofd- en onderaannemerschap: een financieel-administratieve constructie voor kwalitatieve zorg

In deze blog vertelt Koen Bosboom, business consultant bij Tenzinger over de uitdagingen die hij en zijn collega's tegenkomen bij zorgaanbieders rondom hoofd- en onderaannemerschap.  
Lees meer +
Blog07 nov 2022

Het belang van het aantrekken en behouden van pleeggezinnen

Welke manieren helpen pleegzorgorganisaties bij het aantrekken, binden en behouden van pleegouders? Lees het in deze blog.
Lees meer +
Blog26 jul 2022

Drie tips voor meer grip op pleegzorgkosten

Het komt geregeld voor dat gemaakte kosten niet volledig gedekt worden vanuit de pleegzorgvergoeding of aanvullende vergoedingen. Een ingewikkeld vraagstuk bij pleegzorg is; wie draait er op voor de gemaakte kosten voor de jeugdige? Lees meer in deze blog
Lees meer +
Blog13 jan 2022

Jeugdwet: contractdiversiteit of contract-onmogelijkheid?

De complexiteit van de contractdiversiteit in de Jeugdwet is voor vele niet te bevatten. in deze blog nemen wij je mee in het spelveld.
Lees meer +
Blog16 nov 2021

Het weerbarstige woonplaatsbeginsel jeugdwet: nu dan toch echt!

Een vereenvoudiging van het woonplaatsbeginsel wordt al vanaf 2018 voorbereid. Na twee jaar uitstel gaat de wijziging in 2022 dan toch van kracht.
Lees meer +